Comanda

Pentru a comanda un produs, trebuie mai intai sa il adaugati in cosul de cumparaturi apoi din pagina cosului, pas cu pas, trebuie sa alegeti modalitatea de transport si sa completati adresa de livrare. Imediat dupa finalizarea comenzii veti primi un email automat cu detalii complete despre comanda.

Acceptam si comenzi prin email sau telefon, insa recomandam folosirea cosului de cumparaturi, aceasta fiind cea mai rapida metoda de comanda.

Cosul de cumparaturi poate fi accesat prin click pe imaginea din partea stanga-sus cu titlul "Cos" din toate paginile site-ului.

Despre retururi

Conform legislatiei in vigoare ( OG34/2014 ), acceptam returnarea comenzilor in termen de 14 zile de la data primirii de catre client. Returnarea produselor se va face doar daca produsele nu au suferit deteriorari si nu au fost purtate sau folosite. Cheltuielile aferente returnarii bunurilor vor fi suportate de catre client. De asemenea va reamintim ca legea prevede ca vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune de interese catre cumparator.
Incercam sa rezolvam toate situatiile neplacute aparute amiabil si eficient, de aceea va rugam sa ne comunicati cat mai rapid din momentul in care ati primit o comanda daca produsele comandate nu corespund asteptarilor dumneavoastra si doriti sa le returnati sau sa va trimitem un alt produs la schimb.