De-a lungul vremurilor, moda a jucat oamenilor fel de fel de feste. Asta se intampla si acum.In special, de cand ea a devenit un spectacol in sine, capabil sa fascineze pe foarte multi. Pentru a cunoaste despre ce este vorba, pentru a face moda sa slujeasca unui discurs adecvat, Ladywear se constituie sub forma unui indrumar in intelegerea modei.

Dragele noastre,

Pentru acelea dintre voi care se suprapun perfect pe imaginea de femeie libera, independenta, moderna si de avangarda, Lady wear se pune in slujba voastra.

Legamantul de credinta al brandului nostru este promovarea stilului sinonim cu eleganta ,rafinamentul si modernitatea combinate cu confortul.

Ladywear este un boutique on-line care a creat nenumarate tinute ,in mod special office, de seara ,casual , ajutandu-va astfel cum sa va pastrati stilul personal in multitudinea de tendinte.

In plus, pentru ca la o scurta privire asupra celor mai vizitate site-uri de specialitate, se poate observa cu usurinta ca majoritatea tinutelor sunt produse de serie larga, Ladywear va ofera produse de serie mica(maximum 50 de produse incluzand toate marimile) si foarte mica ( maximum 20 produse incluzand toate marimile) si produse unicat, astfel incat voi sa va bucurati de produse cu adevarat speciale. Cele mai importante tendinte ale sezonului primavara-vara 2017: maneci bufante, mini provocator, luciu metallic si lurex, feminitate totala in forma de volanase, jabouri si despicaturi seducatoare, dungi , dantele si broderii vin sa serveasca frumusetea femeii.

Draga mea, ai putere sa zambesti, sa experimentezi , sa privesti cu incredere in viitor.

Ladywear, boutique al bunului gust!